Хубчев: Е, чак страхотна победа`...

Хубчев: Е, чак страхотна победа`...

Topsport.bg

09-09-2022, 20:21

Старши треньорът на Берое - Петър Хубчев, говори след победата на своя тим като домакин на Спартак Варна.

"Най-ценното за Берое в момента е това, че в такова тежко положение всички в града, като започнем от играчите и стигнем до ръководството клуба, града и всички, които обичат Берое, са заедно и знаят много добре каква е целта. Това е най-ценното за Берое и цяла Стара Загора.

Ние подходихме по грешен начин в мача. Не бяхме много концентрирани. Предпочитахме да не говорим колко е важен, че е с цената на 6 точки и такива клишета, а да работим само по тактически неща на мача, но всичко това беше на базата на здравите футболисти, които имаме. Вече втори мач показваме морал. Тактически това, което можем беше на добро ново и особено второто полувреме, изчакахме нашия момент да отбележим трети гол.

Червеният картон ни помогна, разбира се. Тези мачове понякога са по-трудни, особено ако Спартак Варна стои добре в защита, но те не се прибраха да се защитават глухо, напротив, играха с 10 човека офанзивно.

Аз познавам Калоян Кръстев от доста време, имали сме го в плановете за националния отбор. Той показа само една малка част от това, което може. За него е важно само да бъде здрав. Това момче може много повече.

Е, чак страхотна победа, мен няма да бе заблудите. Срещу Славия дали сме домакин, или гост, не играе роля. Просто отборът трябва да бъде изграден напълно, за да имаме по-солидна защита".

Източник: Topsport.bg

Последни новини